Ontbijt

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.
Zaterdag en zondag van 07.30 tot 11.00 uur.

Ontbijten in LoeV

Start uw dag goed met een stevig ontbijt bij Van der Valk Hotel Gorinchem. Waar u ook zin in heeft, bij ons ontbijtbuffet is er voor ieder wat wils. Bent u geen hotelgast? Dan bent u ook van harte welkom. Maak een reservering bij onze receptie of online!

Uitgebreid ontbijtbuffet

Elke morgen verwelkomt ons enthousiaste keukenteam u voor een uitgebreid, vers ontbijt in ons restaurant. Uniek aan het ontbijt is de Live Cooking en buffetvorm waarin het ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor kunt u onbeperkte genieten van de meest uiteenlopende ontbijtgerechten en -dranken. Meteen bij binnenkomst komt de heerlijke geur van versgebakken broodjes u al tegemoet. Bij het ontbijt kunt u uw bord vullen met verschillende broodsoorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een meergranen bol? Een verse roomboter croissant of een krokant pistoletje? Naast een ruim assortiment aan broodsoorten, beschikt ons buffet ook over een ruime keuze aan vlees-, vis- en kaassoorten, zoals vers gerookte ham, brie, plakjes kaas, kipfilet, zalm, makreel en nog veel meer. Ook verschillende eiergerechten zijn bij ons ontbijtbuffet inbegrepen.

Ook liefhebbers van een gevuld bakje yoghurt kunnen bij ons ontbijtbuffet terecht. Ons buffet beschikt namelijk ook over een ruime keuze aan yoghurt, zuivel, cruesli, noten, zaden en fruit. Ideaal voor een goed begin van de dag. Eetsmakelijk!

De openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 10.00 uur.
Zaterdag en zondag van 07.30 tot 11.00 uur.

Reserveren

Het ontbijtbuffet is gevestigd naast in Restaurant LoeV en het is uiteraard toegankelijk voor hotelgasten. U kunt dit vooraf aan uw verblijf boeken in combinatie met uw hotelkamer of suite. Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf contact op te nemen met onze receptie om een plek aan de ontbijttafels te reserveren.

Bent u geen hotelgast? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom om te komen ontbijten in Restaurant LoeV. U kunt ook online reserveren.